on maitohapon natriumsuola. Natriumlaktaatti kuuluu ihon kosteuttavien aineiden ryhmään, joka ylläpitää ihon omaa kosteutta ja edistää hieman hapanta pH-arvoa. Aineet (glyseriini, urea ja orgaaninen happo) muodostavat yhdessä luonnollisen kosteustekijän (NMF). EU:ssa natriumlaktaatti tunnetaan elintarvikelisäaineena E 325. Suola liukenee helposti veteen. Neste on lähes väritöntä ja lähes ilman hajua tai makua. Natriumlaktaattia on saatavilla myös eri pitoisuuksina (50 % / 60 %), tarvittaessa säädetyllä pH-arvolla.
Laatu: 50 %, 50 % pH 5.5, 60 %
Ulkonäkö: kirkas tai valkoinen
CAS-numero: 72-17-3
INCI: Natriumlaktaatti
Kestävyys: 2 vuotta
Säilytys: tulee säilyttää viileässä, kuivassa ja valolta suojatussa paikassa, tiiviissä pakkauksessa
Syringihappo on luonnollinen yhdiste fenolihappojen luokassa. Se on yleinen kasvimetaboliitti ja sitä löytyy monista luonnon lähteistä, kuten pähkinöistä, oliiveista, kurpitsansiemenistä, hunajasta, punaviinistä ja monista muista. Sitä on myös käytetty perinteisessä lääketieteessä kengurupuun (Ardisia elliptica) ja muiden uutteista.
Cat. Nr:NST-10-42
CAS:530-57-4
Puhdistus:98% (HPLC)
Molekyylikaava:C9H10O5
Molekyylipaino:198,17
AMINOMIL-V on kasvien aineenvaihdunnan kasvi-integraattori, jolla on välitön vaikutus. Se näyttelee keskeistä roolia kasvien fysiologiassa, osallistuen proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen. Se myös helpottaa makro- ja mikroravinteiden siirtymistä kasvin sisälle.
AMINOMIL-V lisää kasvien vastustuskykyä haitallisille olosuhteille, kuten liialliselle kylmyydelle ja kuumuudelle, fitotoksisuuden ongelmille, tuholaisille tai sairauksille. Mukana olevat aminohapot imeytyvät nopeasti juurten kautta, mikä parantaa veden ja ravinteiden kulkeutumista kasviin ja siten lisää lehtimassaa.
MAATALOUDELLISET EDUT
• Kasvien aineenvaihdunnan kasvi-integraattori, jolla on välitön vaikutus.
• Osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen.
• Helpottaa makro- ja mikroravinteiden siirtymistä kasvin sisälle.
• Lisää kasvien vastustuskykyä haitallisille olosuhteille.
Pakkaukset:
• 1000 L
• 20 L
• 10 L
• 5 L
Vapaat aminohapot: 12% p/p
Kokonaisnitrogeeni (N): 8% p/p
Amoniakkinen typpi (N): 4% p/p
Orgaaninen typpi (N): 4% p/p
Orgaaninen aine kalcinoinnissa: 50% p/p
Orgaaninen hiili (Corg): 24% p/p
Corg/Norg-suhde: 6% p/p
Kuiva jäämä: 58% p/p
Ph: 6 p/p
Tiheys (gr/cc): 1,25 p/p
Simon monokristallinen synteettinen timanttijauhe on ensisijaisesti tarkoitettu kovametallityökalujen kosteaan ja kuivaan viimeistelyyn. Luonnollisesti se sopii myös kaikille ei-rautametalleille.
Natriumasetatti on etikkahapon natriumsuola, joka saadaan aikaan etikkahapon ja natriumyhdisteen reaktiolla. Se on väritön suola, jolla on heikko etikan haju, ja se liukenee hyvin veteen, mutta huonosti alkoholiin. Kun kyllästetty natriumasetattiliuos kiteytyy, syntyy lämpöä.
Käyttö:
Elintarvikkeet:
* Happosäätelijä
* Säilöntäaine
Kosmetiikka:
* Puskuri
* Perushajun peittäminen
Teknisesti:
* Käsilämmittimien valmistus
* Energiavarasto
CAS (trihydraatti): 6131-90-4
CAS (vedetön): 127-09-3
Säilytys: viileässä, kuivassa, valolta suojattuna, suljetuissa astioissa
Elintarvikelisäaine: E262
Yhdisteen kaava: C2H3NaO2
Rosmariinihappo on luonnollinen yhdiste polyfenoliyhdisteiden luokassa. Sitä löytyy rosmariinista (Salvia rosmarinus L.), josta sen nimi on johdettu, mutta sitä voi myös löytää mintusta, salvasta sekä muista kulinaarisista mausteista ja yrteistä.
Katalooginumero: NST-10-26
CAS: 20283-92-5
Puhdistus: 98 % (HPLC)
Molekyylikaava: C18H16O8
Molekyylipaino: 360,31
AMINOMIL-V on välitön kasvimetabolian stimulantti. Se näyttelee keskeistä roolia kasvien fysiologiassa ja osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen. Se helpottaa myös makro- ja mikro ravinteiden pääsyä kasviin.
AMINOMIL-V lisää kasvien vastustuskykyä epäsuotuisille olosuhteille, kuten liialliselle kylmyydelle ja kuumuudelle, fytotoksisuuden ongelmille, tuholaisille ja taudeille. Sen sisältämät aminohapot mahdollistavat paremman veden ja ravinteiden kuljetuksen kasviin ja siten suuremman lehtimassan.
MAATALOUDEN EDUT
- Välitön kasvimetabolian stimulantti.
- Osallistuu proteiinien ja klorofyllin muodostumiseen.
- Helpottaa makro- ja mikro ravinteiden pääsyä kasviin.
- Lisää kasvien vastustuskykyä epäsuotuisille olosuhteille.
Pakkaukset:
- 1000 L
- 20 L
- 10 L
- 5 L
Vapaat aminohapot: 12% p/p
Kokonaistyppi (N): 8% p/p
Ammoniumtyppi (N): 4% p/p
Orgaaninen typpi (N): 4% p/p
Orgaaninen aine poltossa: 50% p/p
Orgaaninen hiili (corg): 24% p/p
Corg/Norg-suhde: 6% p/p
Kuiva jäämä: 58% p/p
pH: 6 p/p
Tiheys (gr/cc): 1,25 p/p
USP24/BP98/E330 Sitruunahappojauhe, Sitruunahappo Anhydraatti, Sitruunahappo Monohydraatti
Sitruunahappoa käytetään pääasiassa makuaineena, säilöntäaineena ja homeenestoaineena elintarvike- ja juomateollisuudessa. Sitruunahappoa voidaan myös käyttää antioksidanttina, muovitusaineena ja pesuaineena kemianteollisuudessa, kosmetiikassa ja pesuaineissa. Elintarvikelisäaineena Sitruunahappo Anhydraatti on olennainen elintarvikeainesosa ruokatarjonnassamme. Johtavana elintarvikelisäaineiden ja elintarvikkeiden toimittajana Turkissa voimme tarjota sinulle korkealaatuista Sitruunahappo Anhydraattia.